Tilaa kokemusosaaja / kokemuskouluttaja luennoitsijaksi

Voit tilata minut luennoimaan asioista, joissa olen asiantuntija / kokemusosaaja / kokemuskouluttaja

Työelämä

Olen ollut työelämässä vuodesta 1982. Työtehtävissä olen toiminut sekä työntekijänä, että johtajana / esimiehenä.

CV:ni löydät LinkedIn profiilistani
https://www.linkedin.com/in/juha-ojaniemi-a4aa4216a/

Kun päädyt tilaamaan minut luennoimaan työelämään liittyvistä asioista, voit käyttää tiedoissa tittelinäni Työelämän asiantuntija. Sama titteli oli esimerkiksi taannoin Nokian Eedenissä pidetyssä luentotilaisuudessa sekä minulla, että silloisella työministeri Lauri Ihalaisella.

Työelämään liittyvää aineistoani löydät lisäksi esimerkiksi blogikirjoituksestani
https://hakukoneoptimointiblogi.fi/miten-valmistautua-tyohaastatteluun-5-vinkkia/

Olen kirjoittanut myös oppaan työnantajille:
https://hakukoneoptimointiblogi.fi/wp-content/uploads/2019/01/opas-tyonantajille-loyda-oikeat-tyontekijat-ja-pida-heidat-tyytyvaisina.pdf

Yle Areenassa on katsottavana taannoinen haastatteluni Aspergerin syndroomasta työelämässä. https://areena.yle.fi/1-3411519

Tästä pääsemmekin seuraavaan asiantuntijarooliini:

Autismikirjo

Sain itse Aspergerin syndrooma -diagnoosin aikuisiällä. Aloin etsiä paikkakunnaltani vertaisryhmää, muutta sellaista ei löytynyt. Siispä perustin sellaisen itse. Myöhemmin sain toimintaa tukemaan ensin yhden yhdistyksen ja sitten toisenkin.
Neurologisesti epätyypillisten aikuisten eli Omituisten otusten vertaisryhmästä löydät lisätietoja osoitteesssa:
https://asy.fi/omituiset/

Vertaisryhmä toimii yhä, vaikka vetovastuu onkin siirtynyt minulta toisille.

Kokemusosaajana joutuu pakostakin avaamaan henkilökohtaisiakin asioita. Olennaista kokemusosaajan roolissa on kuitenkin se, että vaikka mitä tahansa saa kysyä, varaa kokemusosaaja oikeuden kieltäytyä vastaamaan sellaisiin kysymyksiin jotka kokee liian henkilökohtaisiksi.
Kirjoittamani lyhyt kertomus siitä, minkälainen itse olen:
Juha Ojaniemi, lyhyt käyttöohje.

Internet, hakukoneet, netissä löytyminen, hakukoneoptimointi

Osaamisestani ja kokemuksestani voit lukea esimerkiksi osoitteessa:
https://abcnet.fi/hakukoneoptimoinnin-osaaja-juha-ojaniemi/

Minne minut voi tilata

Voit tilata minut luennoimaan mihin tahansa, jossa koet asiantuntemuksestani olevan hyötyä. Olen luennoinut yliopistolla valmistuville työelämästä, psykologian opiskelijoille autismikirjosta, Turku Design Festivalilla suunnittelun ammattilaisille aistikokemuksista. Vammaisille olen luennoinut työelämästä. Yrityksille olen luennoinut ihmisten erilaisuudesta ja siitä, miten monimuotoisuus on hyvä bisnes ja auttaa luomaan innovaatisen kilpailukykyisen yrityksen.

Mitä luento maksaa

Edellytän, että maksat matkakuluni, jos luentopaikka on Fölialueen (Turun seudun joukkoliikenne) ulkopuolella. Jos luentoja on peräkkäisinä päivinä tai myöhään illalla / varhain aamulla, niin maksathan myös yöpymiseni. Tarjoathan minulle myös ateriat jos kyseessä on yli 45 minuutin luentotilaisuus. Itse luentopalkkio alkaa 40 eurosta (noin 15 – 20 minuuttia luentoa ja noin 25 – 30 minuuttia keskustelua). Luentopalkkion maksat työnantajalle, joka maksaa minulle palkan. Ota rohkeasti yhteyttä juhonov@gmail.com tai 044-2401542.

Juha Ojaniemi
Työelämän, autismikirjon, internetin, hakukoneiden ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija, Guru

 


Juha Ojaniemi

Tämän Blogin luoja. ATK-dinosaurus. Tein joskus Hakukoneoptimointiblogin. Sitten se katosi netistä. Nyt minulla on sama osoite taas käytettävissäni.