Persoonallisuustesti -facebooksivun perustin 17.4.2013. Lisään sivulle linkkejä netissä oleviin, pääosin suomenkielisiin ilmaisiin testeihin.

Persoonallisuustesti Facebook sivu

Persoonallisuustesti Facebook sivu

Missio

Persoonallisuustesti -sivun missiona on: “Sosiaalinen kanssakäyminen helpottuu, kun tutustuu toisenlaisiinkin persoonallisuustyyppeihin.”

Persoonallisuustesti – tietoja

Persoonallisuustesti kysyy sinulta kysymyksiä, ja päättelee vastaustesi perusteella persoonallisuustyyppisi. Testi kertoo persoonallisuustyyppisi suomeksi tiivistelmätekstinä. Peroonallisuustestin käyttäminen on maksutonta.

Impressum

Persoonallisuustesti antaa osviittaa persoonallisuudestasi. Se on kehitetty, jotta tulisimme paremmin toimeen toistemme kanssa.

Persoonallisuustesti on internetin ensimmäinen suomenkielinen persoonallisuuden ilmainen testi. Sivun aikajanan alkupäässä on linkki kyseiseen Juha Ojaniemen alkuaan ohjelmoimaan persoonallisuustestiin.

Persoonallisuustesti Juha Ojaniemi

Persoonallisuustesti Juha Ojaniemi

Persoonallisuustesti stoori

Persoonallisuustesti stoori

Persoonallisuustesti stoori

Persoonallisuustyyppejä on useita, ja se on samanaikaisesti rikkaus ja haaste. Ristiriitatilanteissa Persoonallisuustestin tekeminen kupikin tahollaan ja tuoksien vertaaminen toivottavasti auttaa ymmärtämään toinen toisiaan paremmin.

Persoonallisuustesti -sivun löydät osoitteessa:

https://www.facebook.com/Persoonallisuustesti/

Juha Ojaniemi, tämän blogin luoja, SOME- ja SEO-ammattilainen


Juha Ojaniemi

Tämän Blogin luoja. ATK-dinosaurus. Tein joskus Hakukoneoptimointiblogin. Sitten se katosi netistä. Nyt minulla on sama osoite taas käytettävissäni.