Moi, pitkästä aikaa. Aiempi blogini oli osoitteessa juha.info, jossa domain pääsi vanhenemaan. Mutta eipä hätää, vieläkin vanhempi blogini domain hakukoneoptimointi.fi oli jo vapaana, ja nykyinen työnantajani ystävällisesti osti sen. Onhan täällä kirjoitettuna mm. ilmainen hakukoneoptimointiopas (SEO opas).

Luottoposti.fi

Viime vuonna lanseerattiin luottamuksellisen tiedon lähettämistä ja vastaanottamista varten Luottoposti. Sillä on jo käyttäjinä esimerkiksi sote-toimijoita, asianajotoimistoja, tilitoimistoja ja muita tahoja. Jälleenmyyjiäkin on jo.

Nyt olen ohjelmoimassa versiota Luottoposti 2.0, jossa onkin sitten muun muassa asiakaskohtainen kojelauta (dashboard).

Salattu suojattu sähköposti Luottoposti.fi

Vielä jonkin aikaa kestää ennen testikäyttöä, pilottikäyttöä, ja sitten julkaisua. Suomen paras salatun sähköpostin palvelu, vaikka itse sanonkin. Kilpailijalla on pari patenttia, jotka ovat toimineet suurena apuna. Kun olen katsellut, millä tavalla ei pidä tehdä ettei tule rikkoneeksi patentteja, olen tietysti etsinyt tai keksinyt jonkin paremman tavan. Oikein paljon kiitoksia rakkaalle kilpailijalle.

Mobiilisovellus

Järjestelmähän soveltuu sellaisenaan käytettäväksi älypuhelimellakin. Jotta kuitenkin Luottopostia muistettaisiin myös käyttää, on mobiilisovelluksellekin tarvetta. Siispä opettelin tekemään sellaistakin.

Luottoposti Android app sovellus

Hyvin näyttää toimivan ainakin OnePlus -luurissani.

Luottopostin versio 1 löytyy osoitteessa https://luottoposti.fi joten tervetuloa kokeilemaan. Nyt on käynnissä tutustumistarjouskin. Saat kaksi maksutonta lähetystä kun rekisteröidyt ilmaiseksi nyt heti.

Eikä siinä kaikki! Kun tilaat nyt heti, niin saat veitsisarjase…. ei kun piti kertoa, että minun alennuskoodillani LPJUHA saat lisäksi vielä toiset kaksi maksutonta lähetystä. Kokeilepa, ja kerro mitä tykkäsit.

Juha Ojaniemi, suunnittelun ja ohjelmoinnin ammattilainen


Juha Ojaniemi

Tämän Blogin luoja. ATK-dinosaurus. Tein joskus Hakukoneoptimointiblogin. Sitten se katosi netistä. Nyt minulla on sama osoite taas käytettävissäni.